zelfgemaakt maandverband

Onlangs besloot ik zelf eens creatief te zijn. Ik begon toen met billendoekjes en snel probeerde ik ook borstcompressen en maandverband.... Aangezien ikzelf nog nooit eerder een stikmachine had vastgehad, heb ik nu nog wat hulp van mijn moeder gekregen, dit vooral voor het maandverband.

Ik wist al vrij snel hoe ik ze zou maken, wat mij het comfortabelste leek. Mijn moeder kwam af met het idee van er nog randjes rond te doen, omdat dit natuurlijk mooier oogt en afgewerkter lijkt. 

Eindelijk waren ze "af" en werd het tijd om ze te testen natuurlijk.... en ik moet zeggen: ik ben trots op mezelf! Ik voel ze amper zitten en heb geen last van lekken of nat gevoel. Zelfs het nachtverband heeft het hier goed uitgehouden, terwijl ik dan makkelijker toch plekjes in mijn onderbroek krijg. Dus des te tevredener was ik over mijn eigen creaties!!

Nu is het even opzoek werk of ik ze ook effectief ga kunnen mogen verkopen. Als ik ze zelf ga maken, zal het wel zonder het mooi afgewerkt randje zijn, maar aangezien er nog merken zijn zonder speciale afwerkingen, denk ik niet dat dit storend zal zijn of kwaliteit zal minderen. In tegendeel zal het goedkoper uitkomen en dit is wat de meesten toch ook wel interessant vinden! 
Dit wordt dan weer uittesten....Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog