nieuw merk: Breberky

Omdat ik bij Unuo, een leuk Tsjechisch merk, wat problemen ondervond om altijd voldoende te kunnen inkopen, was ik aangenaam verrast toen de mensen van Breberky zelf contact met mij opnamen met de vraag of ik hun merk wou verdelen.

Breberky is ook een Tsjechisch merk dat kwalitatieve wasbare luiers maakt en allerlei andere leuke producten.
De voorgevormde luiers zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en je kan kiezen of je een bamboe binnenlaag of velours binnenlaag wenst. Ook kan je kiezen tussen velcro of drukknop sluiting. 
Bij de overbroekjes kan je ook kiezen voor velcro of drukknop en heb je broekjes met een lekgootje. Velen vinden dit interessant omdat dit minder kans geeft op lekken. Het binnenste randje kan nat worden, maar het buitenste komt niet in contact met de absorberende inlegger en blijft dus droog. Dit voorkomt dat kledij nat wordt door in aanraking te komen met de randjes.

Vanaf dat mijn producten van Unuo uitverkocht zijn en ik terug wat meer plaats heb in mijn rekken, komen er nog meer leuke producten van dit nieuwe merk binnen. Zo heb ik ook de intieme hygiĆ«ne op het oog en natuurlijk de leuke turkse broekjes. Ideaal boven die wasbare luier, maar ook super leuk boven wegwerp of indien er geen luier meer gedragen wordt. 

Ben jij al verleid door de mooie printjes? Ik alvast wel!! De keuzestress slaat weer toe :-DBeoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog